Integritetspolicy
Integritetspolicy www.agasclothing.com

För oss på mcklader.eu er det viktige at du kan kaste deg med vår behandling av dine personuppgifter. Vi säljer aldri dine personoppgifter og vi sparer ikke mer oppgifter enn nødvendige for å ekspedere din rekkefølge, om du ikke vil valt til å få vårat nyhetsbrev. Vi arbeider aktivt med att rensa våre register.

Ansvarig för insamling av personuppgifter
Alojee AB org.nr: 559161-9001 er ansvarlig for personoppgifter vi samlar i. Har du spørsmål angående hvilke oppgifter vi lagrer om å grave eller om du vil bli raderad i vårt system, vennligst kontakt vår kundeservice på info@agasclothing.com

Vilka personuppgifter behandlar vi om dig?
De personuppgifter vi samlar i og behandler om dig i egenskap av kund er:

namn

 • Identifikasjonsnummer (personnummer och / eller kundnummer)
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-post (vid beställning online)
 • Betalningsuppgifter, uppgifter om valt betalsätt och betalningshistorik
 • IP-adresse og informasjon om ditt nettsted av mcklader.eu nettsted
 • Informasjon om dina mobila enheter, f.eks. mobiltelefon eller surfplatta
 • Orderhistorik
 • Din korrespondens med mcklader.eu (f.eks. Personuppgifter som du har fått ved kontakter med vår kundtjänst)

Hvorfor behandler vi informasjon om deg?

 • Overhold gjeldende lover, for eksempel regnskapslovgivning
 • Oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde, for eksempel implementering av kjøp og garantier og klagebehandling
 • Administrer kundeforhold og gi våre tjenester
 • Produktansvar og produktsikkerhet
 • Gi deg relevant informasjon og tilpassede tilbud i nyhetsbrev og på nettet i tilfeller der kunden selv ber om dette
 • Forhindre svindel

Informasjonen kan også danne grunnlaget for https://www.agasclothing.com markedsanalyser, statistikk, forretningsoppfølging og metodeutvikling relatert til kjøp av varer og tjenester.

Juridisk grunnlag for vår behandling av dine personopplysninger

Formål: Å kunne håndtere kjøp, bestillinger og tilbudsforespørsler Juridisk grunnlag: Gjennomføring av kjøpsavtalen. Denne informasjonen er nødvendig for at vi skal kunne fullføre kjøpet. Hvis du ikke vil gi denne informasjonen, kan det hende vi må nekte deg kjøpet.

Formål: Å markedsføre vårt selskap, våre produkter og tjenester
Rettslig grunnlag: legitim interesse

Formål: Å kunne håndtere kundeservicesaker
Rettslig grunnlag: legitim interesse

Formål: Å kunne oppfylle selskapets juridiske forpliktelser
Juridisk grunnlag: Juridisk forpliktelse.

Digitale analyseverktøy
www.agasclothing.com bruker digitale analyseverktøy (Google Analytics) for å kunne vurdere kunders oppførsel på nettstedet. Innsamlede data brukes på en anonym måte bare for statistikk og for å kunne gi deg som kunde en personlig opplevelse av nettstedet vårt og for å kunne målrette markedsføring. Som kunde har du alltid muligheten til å slå av sporing av nett i nettleseren din. Lær mer om hvordan Google Analytics beskytter og anonymiserer dataene dine på https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=no-GB

kjeks
På vår hjemmeside bruker vi informasjonskapsler for å gi deg som besøkende på nettstedet vårt et så enkelt og godt besøk som mulig. En cookie er en liten tekstfil med informasjon som nettleseren lagrer. Gjennom informasjonskapsler, for eksempel, kan varene i handlekurven din knyttes til deg, og du kan unngå å ta visse valg på vår hjemmeside hver gang du besøker den. Den digitale analysen og annonseringsnettverket som mcklader.eu jobber med, kan også plassere informasjonskapsler på vår hjemmeside. Dette for å kunne måle atferden din på nettstedet og vise deg annonser basert på den besøkende atferd. Ingen personlig informasjon lagres.

Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du dessverre ikke handle hos oss på mcklader.eu. Hvis du vil slette tidligere lagrede informasjonskapsler, gjør du det i nettleseren din.

Hvor får vi informasjonen din fra?
I tillegg til informasjonen du har gitt oss og informasjonen vi mottar gjennom kjøp og bruk av våre tjenester. Vi kjøper ikke registre.

Hvor lenge lagrer vi informasjon om deg?
Vi lagrer informasjonen din så lenge det er behov for å være i stand til å oppfylle formålet som vi samlet inn informasjonen for, inntil samtykke er opphevet og / eller så lenge vi er forpliktet i henhold til gjeldende lovgivning. Vi jobber aktivt for å tømme våre poster og vi lagrer ikke mer informasjon om deg enn nødvendig. Vi lagrer heller ikke sensitiv informasjon om deg.

Hvem deler vi informasjonen din med?
På mcklader.eu er vi nøye med hvem vi deler din personlige informasjon. Vi selger ikke våre poster til tredjepart. I noen tilfeller må vi dele informasjon om deg med andre selskaper, dette bare for å kunne oppfylle de formålene vi samlet inn informasjonen for. For eksempel å oppfylle kjøpsavtaler. Menneskene vi deler informasjonen din med er følgende:

Kortinnløsende selskaper, leverandører av betalingstjenester og banker
Speditører, transportadministrasjonsselskaper og transportlogistikkselskaper
Tilbyder av nettsted, sosiale medier, analyseverktøy, mediebyråer, trykk- og distribusjonsbyråer og tilbydere av markedsføringstjenester.
Bedrifter som håndterer nødvendig drift og teknisk support av IT og telefoni.
Leverandør for klager og garantisaker
Offentlige etater, for å oppfylle myndighetskrav.

Vi har assistentavtaler med selskapene som er assistent av personopplysninger.

Dine rettigheter
Du har alltid rett til å be om tilgang til hvilken informasjon vi utarbeider om deg gjennom et registerutdrag. Da får du all informasjonen vi har tilgang til om deg. Du har også rett til å supplere informasjonen din og / eller få din informasjon korrigert, hvis informasjonen vi lagrer om deg er feil.

Du har rett til når som helst å slette alle personopplysninger behandlet av mcklader.eu, med unntak av følgende situasjoner:

du har en løpende sak med vår kundeservice
det hindrer oss i å oppfylle våre forpliktelser i henhold til gjeldende lov
du er mistenkt for å ha eller har misbrukt tjenestene våre de siste 4 årene
Hvis du har foretatt et kjøp, lagrer vi dine personlige opplysninger i forbindelse med transaksjonen for regnskapsmessige formål

Du kan når som helst melde deg av vår markedsføring (e-post) ved å følge instruksjonene nederst på utsendelsen

Rett til dataportabilitet.
Du som har gitt samtykke til oss til å behandle informasjonen din, kan ha rett til å bruke informasjonen du har gitt andre steder. Vår forpliktelse er da å lette denne overføringen, forutsatt at tekniske muligheter eksisterer og kan skje automatisk.

Kontaktinformasjon
Alle spørsmål angående personlig informasjon stilles enklest via e-post til vår kundeservice på info@agasclothing.com

Postadresse:
Alojee AB
Rinkebysvängen 59 BV
16374 Spånga

Telefonnummer:

Klage
Du har rett til å sende inn en klage som følger om behandlinger utført av oss: datainspektionen@datainspektionen.se 08-657 61 86

Endring av personvernregler
Vi forbeholder oss retten til å gjøre justeringer av personvernreglene våre.